APA Style

Dr. Sri Rahmi, MA. (2018). Islamic Education MAnagement (ACIEM) : Islamic Education Management For Millenial Generation; Quality And Competitiveness (1). Yogakarta: Fakultas Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga Yogyakrta.

Chicago Style

Dr. Sri Rahmi, MA. Islamic Education MAnagement (ACIEM) : Islamic Education Management For Millenial Generation; Quality And Competitiveness. 1 Yogakarta: Fakultas Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga Yogyakrta, 2018. Proceeding.

MLA Style

Turabian Style